Tidal vs Qobuz
Автор Сообщение
vadost197 Не на форуме
Ветеран

RE: Tidal vs Qobuz / 24-12-2022 17:36
(24-12-2022 16:25)victorius писал(а):  Це якась маячня з дітсадочку...Пуканы подгорают ...всі чудово себе почувають і з CD і з вінілом і навіть з контентом на касетах.... особливо у кого вже давно(і якісно) все "загострено" під улюблений формат, нічого не підгорає facepalm ....тема "срочно збавляйся всіх cd, бо появився хай-рез" вже була, це мало кому цікаво . На форумі багато людей у кого колекція cd -багато сотен, з відмінним транспортом і чудовими цапами, і це їх (як і мене...теж не маленька коллекція cd) абсолютно влаштовує....так-що поки пригорає в тебеBiggrinBiggrin
Happy0144А стримм по твоему на дровах слушают и без хороших цапов?
Найти все сообщения

rotla Не на форуме
Ветеран

RE: Tidal vs Qobuz / 24-12-2022 17:50
(24-12-2022 17:20)serapion1984 писал(а):  До сих пір не можу оговтатися від впливу свічу між роутером та мережевим плеєром.
А навiщо вiн там, у вашому випадку?
Найти все сообщения

dmusic Не на форуме
Учу Правила

RE: Tidal vs Qobuz / 24-12-2022 17:54
streaming -modern setup!!!!

(24-12-2022 11:14)bigun02 писал(а):  …. взагалі то тема Тідал чи Кобус.
… а на рахунок ,що стрім краще фізичних носіїв,думається, хто справді в темі,то це питання для них не актуальне.

це лише до закритого тесту на чужій системі, там не всі CD від Hi -Res відрязнять
(Отредактировал 24-12-2022 в 18:00 dmusic.)
Найти все сообщения

zick Не на форуме
Ветеран

RE: Tidal vs Qobuz / 24-12-2022 18:03
(24-12-2022 17:50)rotla писал(а):  А навiщо вiн там, у вашому випадку?
Если есть режим с промежуточным хранением, может исправлять ошибки в фрейме. Неспроста ж человек пишет что стало лучше.

Не вижу смысла.
Найти все сообщения

Выразили согласие: serapion1984
dmusic Не на форуме
Учу Правила

RE: Tidal vs Qobuz / 24-12-2022 18:10
(24-12-2022 16:25)victorius писал(а):  Це якась маячня з дітсадочку...Пуканы подгорают ...всі чудово себе почувають і з CD і з вінілом і навіть з контентом на касетах....
просто якщо людині головне слухати якісну музику то воно так і є,а коли головне нудити по форумах про якість звуків тестових треків і пачкордів, то воно буде як тут на форумі- взаємні образи і постійні сварки

Я в свій час теж читав про те як синтетично звучить Д-клас, і що ЦАП має буди леше R2RBiggrin
Для себе обрав стрімнінг та улюблені колекції на NAS та SSD диску, CD теж є але майже не вмикаю, якість стрімінгу та файлів на диску влаштовує
(Отредактировал 24-12-2022 в 18:16 dmusic.)
Найти все сообщения

ВА67 Не на форуме
Старожил

RE: Tidal vs Qobuz / 24-12-2022 18:14
(23-12-2022 18:47)Vasiles писал(а):  . У звуці мій пріоритет, це розширення/детальність.
Розширення чого? Зрачків? Для цього є інше.
Найти все сообщения

bigun02 Не на форуме
Ветеран

RE: Tidal vs Qobuz / 24-12-2022 18:59
…цікава тема була зразу,так ні,знову купа *знавців * нарисовались …
… все як завжди.

Слухаю Кобус ,цікава думка тих хто порівнював якість в форматі сд на Тідалі і Кобусі.
(Отредактировал 24-12-2022 в 19:17 bigun02.)
Найти все сообщения

rotla Не на форуме
Ветеран

RE: Tidal vs Qobuz / 24-12-2022 19:32
(24-12-2022 18:03)zick писал(а):  Если есть режим с промежуточным хранением, может исправлять ошибки в фрейме.
В простом свитче?!
Найти все сообщения

Vasiles Не на форуме
Ветеран

RE: Tidal vs Qobuz / 24-12-2022 19:42
(24-12-2022 18:14)ВА67 писал(а):  Розширення чого? Зрачків? Для цього є інше.
Василю, ти що не прийняв таблетки сьогодні , чи прийняв подвійну дозу ?Улыбка
Не "зрачки", а зіниці Biggrin
Я тобі нормально відповів на твоє запитання, але ти продовжуєш нариватися на грубість
Звичайно що тобі зі Супрою і цифровим за 100баксів , не зрозуміти про що я пишу.
Сядь на лавочку в куточку і послухай про що тут старші говорять. Tongue0011

(24-12-2022 18:59)bigun02 писал(а):  …цікава тема була зразу,
знову купа *знавців * нарисовались …

Слухаю Кобус ,цікава думка тих хто порівнював якість в форматі сд на Тідалі і Кобусі.
Щоб якісно зрівняти Тідал і Кобуз, треба мати дійсно добрий стрімсигнал. Це щодо цікавості теми.
Немає різниці між якістью СД стріму між Тідал і Кобуз, якщо це абсолютно однаково зграблені диски з одного і того видання.
Різниця з'являтися в хайрезах Кобуз, а також і на деяких СД форматах які є тільки в Кобуз, якщо сигнал йде в вищому kilobits per second ніж звичайно записаний сд. Це ще не хайрез, але вже ні не звичайна якість як на простому сд.
Так що всеж перевага за Кобуз !

Все пізнається в порівнянні !

Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
Найти все сообщения

Выразили согласие: vitamir , dmusic
bigun02 Не на форуме
Ветеран

RE: Tidal vs Qobuz / 24-12-2022 19:47
Щоб якісно зрівняти Тідал і Кобуз, треба мати дійсно добрий стрімсигнал. Це щодо цікавості теми.
Немає різниці між якістью СД стріму між Тідал і Кобуз, якщо це абсолютно однаково зграблені диски з одного і того видання.
Різниця з'являтися в хайрезах Кобуз, а також і на деяких СД форматах які є тільки в Кобуз, якщо сигнал йде в вищому kilobits per second ніж звичайно записаний сд. Це ще не хайрез, але вже ні не звичайна якість як на простому сд.
Так що всеж перевага за Кобуз !
[/quote]

Оце по темі. Party0012
Найти все сообщения

Выразили согласие: Vasiles , dmusic
vitamir Не на форуме
Ветеран

RE: Tidal vs Qobuz / 24-12-2022 19:52
(24-12-2022 18:03)zick писал(а):  Если есть режим с промежуточным хранением, может исправлять ошибки в фрейме.
Я могу чего-то не знать. Ashamed0002
Какая разница, где исправлять ошибки во фрейме?
Иначе, это неработоспособный канал.
Это другая проблема.
(Отредактировал 24-12-2022 в 19:53 vitamir.)

Читать гораздо труднее, чем писать, но гораздо полезнее
Найти все сообщения

Тибетский Ламер Не на форуме
Ветеран

RE: Tidal vs Qobuz / 24-12-2022 19:54
Vasiles, Василю, проведіть простий експеримент - запустіть на програвачі трек, з Tidal чи з Qobuz, не має значення... і від'єднайте провід провайдера від модема. Засічіть скільки часу гратиме трек. Те ж саме повторіть, але замість проводу до модема, від'єднайте патч-корд від Auralic, і теж засічіть час відтворення треку.
Як зробите, я вам потім дещо розкажу

Клею дурня. Якісно, професійно, недорого. У святкові та вихідні дні - знижки!

Я люблю свою Батьківщину, і пишаюсь країною, в якій живу!!!
Russian warship, fuck off
Найти все сообщения

Выразили согласие: Vasiles , serapion1984
slavikk Не на форуме
Ветеран

RE: Tidal vs Qobuz / 24-12-2022 20:03
В этом и прикол, что во время прослушивания стриминга если вытащить интернет кабель, то.... во многих аппаратах ничего не вырубается, продолжает играть музыка, и иногда файл доигрывает даже до конца!! Потому что идет буфферизация изначально, а не так как многие думают что играет секунда в секунду по сетиWink

FORTIS FORTUNA ADIUVAT
Найти все сообщения

Выразили согласие: vitamir , alex0665 , эполитт , sony , Floyd Pink , onelovemusic , serapion1984 , temych_p
zick Не на форуме
Ветеран

RE: Tidal vs Qobuz / 24-12-2022 20:05
(24-12-2022 19:32)rotla писал(а):  В простом свитче?!
Свич может иметь разные режимы коммутации - сквозную, со считыванием и проверкой, и гибридную, в которой есть порог размера фрейма, одни напрямую, а другие через буфер.

Не вижу смысла.
Найти все сообщения

Выразили согласие: Vasiles
dmusic Не на форуме
Учу Правила

RE: Tidal vs Qobuz / 24-12-2022 20:27
(24-12-2022 20:03)slavikk писал(а):  Потому что идет буфферизация изначально, а не так как многие думают что играет секунда в секунду по сетиWink
а для кого це новина? навіть відео на ютубі з планшета так працює-)))
Найти все сообщения

vitamir Не на форуме
Ветеран

RE: Tidal vs Qobuz / 24-12-2022 20:32
(24-12-2022 20:05)zick писал(а):  Свич может иметь разные режимы коммутации -
Да, от этого зависит потребная "ширина" канала и латенси.
На сколько я понимаю, для аудиостримминга это не критично.
(Отредактировал 24-12-2022 в 20:32 vitamir.)

Найти все сообщения

Vasiles Не на форуме
Ветеран

RE: Tidal vs Qobuz / 24-12-2022 20:33
(24-12-2022 19:54)Тибетский Ламер писал(а):  проведіть простий експеримент
Ок. попробую.
А якщо в мене окремо Модем, потім Роутер, це нічого не міняє в проведенні експеременту ?
(24-12-2022 20:03)slavikk писал(а):  Потому что идет буфферизация изначально, а не так как многие думают что играет секунда в секунду по сетиWink
І хто це так думає ?
Але власне дехто "думає" що якість складових: патчі, Модем/Роутер і їхнє живлення через цю "буферизацію" на звук не впливає. Вони і уяви не мають, що на справді це не так Biggrin

(24-12-2022 17:26)ВА67 писал(а):  Сам поняв, що сказав?
Я запитав куди дріт за 1к покласти поряд, чи на?
Я то зрозумів, що сказав. А ти так і не "поняв", тому у твоєму випадку дріт за 1к, саме краще покласти на...Happy0196
(Отредактировал 24-12-2022 в 20:49 Vasiles.)

Найти все сообщения

vitamir Не на форуме
Ветеран

RE: Tidal vs Qobuz / 24-12-2022 20:49
Якби то було так, як Ви вигадуєте, ми би не знали ні інтернету, ані стріммінгу. А вони є Wink
(Отредактировал 24-12-2022 в 21:13 vitamir.)

Найти все сообщения

zick Не на форуме
Ветеран

RE: Tidal vs Qobuz / 24-12-2022 21:02
(24-12-2022 20:33)Vasiles писал(а):  Але власне дехто "думає" що якість складових: патчі, Модем/Роутер і їхнє живлення через цю "буферизацію" на звук не впливає.
У вас модем на чипе броадком который создали до появления понятия стриминг.
Смысл разделять модем и роутер только в том, что роутеры обновлять можно отдельно , так как у них прогресс быстрее происходит, и то в основном по вайфаю. Смысл свича в том, чтобы направить сигнал на нужный порт, но я готов спорить что вы ничего по портам не настраивали ни в роутере ни в свиче. А качество железа, ну естественно оно разное, есть разница во всём, и в буферах памяти, и в точности клоков.

Не вижу смысла.
Найти все сообщения

Выразили согласие: vitamir , Vasiles
Vasiles Не на форуме
Ветеран

RE: Tidal vs Qobuz / 24-12-2022 21:25
(24-12-2022 20:49)vitamir писал(а):  Якби то було так, як Ви вигадуєте, ми би не знали ні інтернету, ані стріммінгу. А вони є Wink
Ну Ви даєте. Ну і що, що є інет і стрімінг. Мова йде про якість звуку, а не про його наявність, чи доступність.
(24-12-2022 21:02)zick писал(а):  У вас модем на чипе броадком который создали до появления понятия стриминг.
Смысл разделять модем и роутер только в том, что роутеры обновлять можно отдельно
За те Вас і поважаю, що до будь-якого запитання, чи задачі, Ви готуєтесь досить добре, в теорії Party0012
Але на практиці це виглядає по іншому, йдеться про якість музики зі стріму.
А тоді чогоб це я "вкладався" в стрімінгову секцію ?
Зрозуміло, що для тієї якості звуку, яка мене влаштовує.
19_раз прошу описати людей сигнал від стіни до плеєра, так поки що ніхто це не спромігся описати Wink
А це свідчить про те що вони не знають про що тут пишуть

(24-12-2022 21:02)zick писал(а):  А качество железа, ну естественно оно разное, есть разница во всём, и в буферах памяти, и в точности клоков.
А Вітамір каже, що це все ніяким чином не впливає на передачу одиничок і ноликів Happy0196
(Отредактировал 24-12-2022 в 21:31 Vasiles.)

Найти все сообщения

Переход:

Пользователи просматривают эту тему:

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS