Система Джорджа
Автор Сообщение
Джордж Не на форуме
Ветеран

RE: Система Джорджа / 30-04-2013 17:56
(30-04-2013 17:03)FilaBatya писал(а):  Тепер це Рівень вжеHappy0144 +
Хай довго радує а червяк засне на років 10ть не менше по акустиціHappy0158
Розскажіть будь-ласка як Саб зшився на різному матеріалі?
Думаю, що акустику міняти вже не буду ніколи Biggrin Звук настільки досконалий, що не віриться. Мені завжди імпонували монітори як такі, що будують тримірний образ. Та й у невеликій кімнаті легше добитися гарного звучання. Я - давній прихильник Дінаудіо, і мені подобається, як їхнім колонкам легко вдається відігрувати найрізноманітніші жанри, а особливо, рок і танцювальну музику - жанри, перед якими пасує дуже багато інших фірм. С1 - напевно, найкращі полочники, які мені доводилось чути. Саб з ними став використовувати значно рідше - у відсотках 20, не більше. Сучасний вініл прекрасно грає без саба - те саме стосується і більшості КД. Для деяких старих вінілових видань (рок і класична музика) саб просто проситься, щоб додати "м"яса" та об"єму і глибини. Гучність саба, зазвичай, в мене стоїть на 12, а частота зрізу - на мінімумі - 40 Гц. Тому звучить безшовно і комфортно.
Найти все сообщения

Выразили согласие: FilaBatya , porta , Дима hi fi

Сообщения в этой теме
RE: Система Джорджа - Джордж - 30-04-2013 17:56

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 8 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS