Система Джорджа
|
Автор |
Сообщение |
Выразили согласие: | |
|
Джордж
Ветеран
|
RE: Система Джорджа / 30-04-2013 17:56
(30-04-2013 17:03)FilaBatya писал(а): Тепер це Рівень вже +
Хай довго радує а червяк засне на років 10ть не менше по акустиці
Розскажіть будь-ласка як Саб зшився на різному матеріалі?
Думаю, що акустику міняти вже не буду ніколи Звук настільки досконалий, що не віриться. Мені завжди імпонували монітори як такі, що будують тримірний образ. Та й у невеликій кімнаті легше добитися гарного звучання. Я - давній прихильник Дінаудіо, і мені подобається, як їхнім колонкам легко вдається відігрувати найрізноманітніші жанри, а особливо, рок і танцювальну музику - жанри, перед якими пасує дуже багато інших фірм. С1 - напевно, найкращі полочники, які мені доводилось чути. Саб з ними став використовувати значно рідше - у відсотках 20, не більше. Сучасний вініл прекрасно грає без саба - те саме стосується і більшості КД. Для деяких старих вінілових видань (рок і класична музика) саб просто проситься, щоб додати "м"яса" та об"єму і глибини. Гучність саба, зазвичай, в мене стоїть на 12, а частота зрізу - на мінімумі - 40 Гц. Тому звучить безшовно і комфортно.
|
|
|
|
|
Джордж
Ветеран
|
RE: Система Джорджа / 01-05-2013 10:50
(01-05-2013 09:46)ruslan 1 писал(а): Да конечно 1.5м между колонками этого маловато для полной реализации глубины, панорамы и стереообразов им бы метра 2.5-3,думаю Вы бы сразу улучшения услышали,хотя вижу что некуда Вам их расставлять, у меня тоже очень сложная для звука планировка, акустика вдоль длинной стены 2.5м между колонками,пробовал придвигать ближе друг к другу- становиться хуже,уходит сцена,глубина ,обьем.
P S Это все наши жилищные проблемы .... бы их...
Конечно, если бы расстояние от слушателя было больше, то можно было бы и раздвинуть. А так...
(30-04-2013 21:18)FilaBatya писал(а): А вокал як розкажіть ще пару епітетів славнозвісній середині дінів
Про вокал багато не скажу - дуже гарно звучить Гребенщиков, з придиханням, просто оксамитовий голос. З акустичних інструментів чудесно звучить гітара, скрипка, у фортепіано молоточки по струнах. Несамовито звучить саксофон - слухали на вінілі легендарну Take Five Brubeck & Desmond - буквально матеріалізувався в повітрі! Не грає, а дихає разом із людиною.
(Отредактировал 01-05-2013 в 10:58 Джордж.)
|
|
|
|
|
ruslan 1
Ветеран
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tomash
Ветеран
|
|
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 2 Гость(ей)
|
|