3-х полосная АС и кое что, в дополнение.
|
Автор |
Сообщение |
Выразили согласие: | |
|
oleg2566
Ветеран
|
RE: 3-х полосная АС и кое что, в дополнение. / 08-09-2014 20:51
Так, це вже зовсім інший фільтр !!! , просто фільтрище
Не зважайте, я зараз у "культурному шоці"
Просто заніс сьогодні ЦАП до своїх приладів, на роботу, та й став міряти, бо вчора, як я не пререстроював свою ШестиДусю, не зміг налаштувати так, щоб високі не стали прємними.
Поміряв , виявилось, що з ЦАПу "тулить" чистий РСМ сигнал 384 кГц, як по запиту в Гуглі на картинках і ніякі фільтри першого порядку, та ще й з настройкою в 80 кГц !!!, ці сходинки не приберуть.
Загалом, "техаськї інструменти" дурять людей як хочуть
Ось і переробив.
По перше, LC фільтр налаштував на 40 кГц, по друге, ввів антирезонансний RC вузол.
От і майже все. Ще випаяв штатні розєми для місця під фільтр і вивів нові розєми на сібних дротиках на зовні.
Динаміка нікуди не пропала, але шум відліків вже не заважає головному - музиці.
Що стосується езотерики, влалося задавити непотрібні сигнали, десь на 40 дБ більше, ніж у рекомендованій схемі
|
|
|
|
oleg2566
Ветеран
|
|
|
|
onv
Ветеран
|
|
|
|
oleg2566
Ветеран
|
RE: 3-х полосная АС и кое что, в дополнение. / 09-09-2014 20:47
(09-09-2014 19:29)onv писал(а): (09-09-2014 12:29)oleg2566 писал(а): Зовсім забув викласти схему - модель Айспауэровскую схему выхода не пробовал ? На ЦАП, звісно, динамік не поставлю , але оцей, отанній.... дуже цікава штука , дякую Вадим
Я ще думав про невеличкого трансформатора, але це велика проблема, як на мене, з тими параметрами, що я хочу, і боюся втратити той бас, яки є в цьому ЦАПі.
(Отредактировал 09-09-2014 в 21:13 oleg2566.)
|
|
|
|
|
|
oleg2566
Ветеран
|
|
|
|
onv
Ветеран
|
|
|
|
alexsandr
Ветеран
|
RE: 3-х полосная АС и кое что, в дополнение. / 11-09-2014 21:23
(08-09-2014 20:51)oleg2566 писал(а): Ось і переробив.
По перше, LC фільтр налаштував на 40 кГц, по друге, ввів антирезонансний RC вузол.
От і майже все. Ще випаяв штатні розєми для місця під фільтр і вивів нові розєми на сібних дротиках на зовні.
Динаміка нікуди не пропала, але шум відліків вже не заважає головному - музиці.
Що стосується езотерики, влалося задавити непотрібні сигнали, десь на 40 дБ більше, ніж у рекомендованій схемі
Олег, если будет такая возможность, выложите фото того, что вышло. Интересно посмотреть как это может выглядеть.
Я бы ещё отменил один момент, коробочка требует основательного прогрева не менее 100 часов. До этого звук как-бы "плавает" то в лучшую сторону, то в худшую.
Музыка образует середину между мыслью и явлением. (Генрих Гейне)
|
|
|
|
oleg2566
Ветеран
|
RE: 3-х полосная АС и кое что, в дополнение. / 11-09-2014 21:51
Згоден, кожен девайс потребує великого терпіння та прогріву. Скажу навіть більше, що якось, приблизно, можливо прогнозувати цей процес, спираючись на досвід. та все це езотерика, хай їй пусто буде
Я ще не створив номального блоку живлення, до речі, хоча вже все розрахував.
Зараз в мене дуже активна фаза розробки, втілення та прослуховування, і гріти вже не встигаю.
Фотки будуть, обіцяю
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 49 Гость(ей)
|
|