4-х полосна відкрита, рупорна, система з зактивним D підсиленням.
Автор Сообщение
oleg2566 Не на форуме
Ветеран

RE: 4-х полосна відкрита, рупорна, система з зактивним D підсиленням. / 15-06-2019 20:52
Та вже зовсім не зважаю ні на що пане Юрію, поросто звертаю свою увагу.
Дуже добре що вам сподобалось... просто цікаво кого що цікавитьParty0012
Завжди буду радий бачити вас у себеУлыбка
(Отредактировал 15-06-2019 в 20:55 oleg2566.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: urdos
vitaly Не на форуме
Ветеран

RE: 4-х полосна відкрита, рупорна, система з зактивним D підсиленням. / 15-06-2019 22:56
если при прослушивании системы ,хозяин которой , это не побоялся сделать,возникают вопросы .которые в силу индивидуального восприятия и музыкального воспитания ,могут быть разными , то первый вопрос к самой системе ,значит что то то не так -правильно подобранная система обязана просто играть музыку ,тот самый мэджик ,вовлекалово со старта и тогда вопросов как правило не возникает -просто звучит музыка -мощно,динамично,вкрадчиво ,вовлекающе и прочее ..при этом если слушатель настроен изначально скептически,то это капец -даже если за ширмой будет живой скрипач или саксофонист ,найдется масса недостатковBiggrin ,поэтому ,приглашая кого то к себе ,не мешает узнать ,пристрастия гостя ,что и на чем он слушает ,каковы критерии оценки ...возможно визит и не состоится ко всеобщему удовлетворению сторонHappy0158
Найти все сообщения

Выразили согласие: Serpens , t.800 , oleg2566 , quadrokot , Karp , Boostaddict , Юрий Р.
Irafas Не на форуме
Ветеран

RE: 4-х полосна відкрита, рупорна, система з зактивним D підсиленням. / 15-06-2019 23:48
И снова - осторожный стык мнений "слухачей" из разных миров:
- аудиофилы (которые оценивают комбинацию звуков, но не слышат в этом музыку (геометрики и математики),
- меломаны (которые музыку слышат всегда, но не придают значения её искажённым звуковым краскам (вангоги и кислотники).

И как вас свести в единый стандарт, слухачи? Biggrin

Золотые уши Украины
Найти все сообщения

Выразили согласие: vitaly , oleg2566 , artshop , Karp
baheba Не на форуме
Учу Правила

RE: 4-х полосна відкрита, рупорна, система з зактивним D підсиленням. / 16-06-2019 08:56
Для чого тут когось "зводити",гiсть виказав рiзне враження,господар сказав,що за 5 хвилин може "перемикнути" i таким чином пiдлаштуватись пiд смаки гостя.Стандартна ситуацiя у аудофiльськiм свiтi.
Просто гiсть "статичний" ,а господар "динамiчний")))) .
Найти все сообщения

Выразили согласие: эполитт , Igor65 , oleg2566 , t.800
oleg2566 Не на форуме
Ветеран

RE: 4-х полосна відкрита, рупорна, система з зактивним D підсиленням. / 16-06-2019 10:24
Вік живи, вік вчись, а результ... однаковий ви ще розскажіть про розташування зорь та місяцяTongue0011
Були випадки, коли рідні брати вступають в серьозну полеміку - один чує так, а інший точно так же, але трохи по-іншомуBiggrin
Тому вже й не дивуюсь, але ж що вам більше подобається?
Найти все сообщения

artshop Не на форуме
Ветеран

RE: 4-х полосна відкрита, рупорна, система з зактивним D підсиленням. / 16-06-2019 10:33
(15-06-2019 22:56)vitaly писал(а):  ..при этом если слушатель настроен изначально скептически,то это капец...
Скептически - не страшно! Хорошая система способна скепсис с личика стереть...
А вот антагониситически - лучше точно вместе не слушать... Лучше чаем напоить и расстаться.

Завистливые люди часто обсуждают то, чего не умеют, и критикуют тех, до уровня которых им никогда не дотянуться.
(...Ницше...)
Найти все сообщения

Выразили согласие: oleg2566
oleg2566 Не на форуме
Ветеран

RE: 4-х полосна відкрита, рупорна, система з зактивним D підсиленням. / 16-06-2019 11:15
Люди, ау... як у глухому лісі, до речі я знаю де це, та знаючи коллег по форуму, вони це теж знаютьParty0012
Я про привелегію міда над верхною серединою, чи на їборотУлыбка на вашу думку, що вам більше подобається, просте, наївне питанняParty0016
(Отредактировал 16-06-2019 в 11:20 oleg2566.)
Найти все сообщения

Provizor Не на форуме
Ветеран

RE: 4-х полосна відкрита, рупорна, система з зактивним D підсиленням. / 16-06-2019 12:09
ІМХО ніяких переваг не повинно бути. Все повинно бути гармонійно і збалансовано. Це досить тонкі грані. Але ж кожен будує систему під свої смаки і уявлення, навіть якщо вони і дещо помилкові. В кінцевому рахунку це ж твоя система, твої смаки, а інші їх можуть поділяти, або ні. Фу, блін, банальні речі пишу.Biggrin Але все ж зазначу, ІМХО, що все ж таки якщо не вистачає міду, а, ососбливо, нижньої середини то звук стає поверхневий, без основи, вокал нібито йде з горла, а не з грудини, вцілому такий звук не цікавий.
Найти все сообщения

Выразили согласие: t.800 , oleg2566
t.800 Не на форуме
Ветеран

RE: 4-х полосна відкрита, рупорна, система з зактивним D підсиленням. / 16-06-2019 12:23
(16-06-2019 11:15)oleg2566 писал(а):  Я про привелегію міда над верхною серединою, чи на їборотУлыбка на вашу думку, що вам більше подобається, просте, наївне питанняParty0016
Олега, да пофиг там кому шо нравитсяBiggrin, главное что тебе нравится...выслушай мнение со
стороны и сделай всё по своему, для себя ж дорого стараешься.Party0012

WINNEN of LEREN
Найти все сообщения

Выразили согласие: oleg2566 , Karp
oleg2566 Не на форуме
Ветеран

RE: 4-х полосна відкрита, рупорна, система з зактивним D підсиленням. / 16-06-2019 12:49
Ну...я знаю в цілому все про звук, але і як Квадрокот вчу ноти.
Мені зараз довподоби звучання моєї системи, але я творю інші , не зважаючи на свої хвороби.
Так що колеги не зважайте на це.Улыбка

(16-06-2019 12:09)Provizor писал(а):  ІМХО ніяких переваг не повинно бути. Все повинно бути гармонійно і збалансовано.
РозуміюHappy0144 , але ж питання однозначнеParty0012
(Отредактировал 16-06-2019 в 12:53 oleg2566.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: baheba
Provizor Не на форуме
Ветеран

RE: 4-х полосна відкрита, рупорна, система з зактивним D підсиленням. / 16-06-2019 13:23
Ну якщо вже так однозначно, і якщо діло у невеличких нюансах, то для мене перевага міда більш важлива.
Найти все сообщения

oleg2566 Не на форуме
Ветеран

RE: 4-х полосна відкрита, рупорна, система з зактивним D підсиленням. / 16-06-2019 13:28
(16-06-2019 13:23)Provizor писал(а):  Ну якщо вже так однозначно, і якщо діло у невеличких нюансах, то для мене перевага міда більш важлива.
Ось... перша однозначна відповідь, щиро дякуюParty0012
Найти все сообщения

эполитт Не на форуме
Ветеран

RE: 4-х полосна відкрита, рупорна, система з зактивним D підсиленням. / 16-06-2019 13:46
(16-06-2019 12:23)t.800 писал(а):  выслушай мнение со
стороны и сделай всё по своему
Не искрение такое поведение Ashamed0002
Ну это как-то в духе народных мудростей Wink
Зачем тогда приглашать друзей,делится своими наработками, общение
и обратная связь?
Найти все сообщения

oleg2566 Не на форуме
Ветеран

RE: 4-х полосна відкрита, рупорна, система з зактивним D підсиленням. / 16-06-2019 14:02
Ну як навіщоУлыбка це ж форум, на інших люди ще не таке творять, мяко кажучи.facepalm
Це у нас діловийBiggrin
Найти все сообщения

Serpens Не на форуме
Ветеран

RE: 4-х полосна відкрита, рупорна, система з зактивним D підсиленням. / 16-06-2019 15:00
(16-06-2019 13:46)эполитт писал(а):  Не искрение такое поведение Ashamed0002
Ну это как-то в духе народных мудростей Wink
Зачем тогда приглашать друзей,делится своими наработками, общение
и обратная связь?
Для того, чтобы показать, что сделал ты. Для себя, а не для других.
Если ты поддаешься чужому влиянию, то никогда не построешь системы для себя.

Олег, твой украинский по-прежнему не совсем украинский Biggrin

У меня есть свой звук, с блэкджеком и шлюхами!

Если ты вызываешь дождь, будь готов промочить ноги.
Найти все сообщения

Выразили согласие: Unforgiver
эполитт Не на форуме
Ветеран

RE: 4-х полосна відкрита, рупорна, система з зактивним D підсиленням. / 16-06-2019 15:24
(16-06-2019 15:00)serpens писал(а):  Для себя, а не для других.
Ну а если ты не зная, по ошибке "движешься" совсем не в ту сторону,но по твоему
мнению именно туда!!! Shocked
Как быть с этим-может все-же прислушаться, вникнуть в дискуссиях советах,найти
"грААль"?
К ТС-у это не относится,это так в общем. Party0012
Найти все сообщения

oleg2566 Не на форуме
Ветеран

RE: 4-х полосна відкрита, рупорна, система з зактивним D підсиленням. / 16-06-2019 15:43
(16-06-2019 15:00)serpens писал(а):  Олег, твой украинский по-прежнему не совсем украинский Biggrin
serpens твоє зауваження працює в іншу сторону вибачBiggrin
Я навіть знаю відповідь на своє питання від багаьох членів форуму, у тому числі, навіть твою думку. І шо мені з цого, мені потрібна думка інших.
Що до теми ви нічго не сказали, надіюсь на повагу з вашої сторони такожLove0030
(Отредактировал 16-06-2019 в 16:04 oleg2566.)
Найти все сообщения

Serpens Не на форуме
Ветеран

RE: 4-х полосна відкрита, рупорна, система з зактивним D підсиленням. / 16-06-2019 20:03
Олег, ты определись - ты ко мне на "ты", или на "вы" Biggrin
Мне глубоко пофигу, что думают по поводу твоего украинского такие же безграмотные члены форума, как и ты Улыбка

А по теме - ну ты же знаешь, как я отношусь к акустике на дешевых динамиках )))
Кстати, в Украине строится (уже на 80% готова) авторская акустика на топовых Аккутонах, которая уже обошлась в 7 тыс уе, а после покупки правильных компонентов фильтров и проводки будет стОить 10 тысяч уе. И - внезапно - ее владелец подтверждает мою теорию про то, что акустика на дешевых динамиках играет х**во.
Ты согласен? Wink

Найти все сообщения

oleg2566 Не на форуме
Ветеран

RE: 4-х полосна відкрита, рупорна, система з зактивним D підсиленням. / 16-06-2019 20:51
Звісно ні щановнийУлыбка, але ж тему ви профукали, моя задача викреслась у той момент коли я почав створювати систему за мінімальні гроші з надією на великий звук. В результаті своїх сподівань я його одержав і маю змогу одержати любий, а не тільки той що дають ваші шановані дорогі динамікиBiggrin.
Так що там по моєму питанню Діма, чи для тебе це є темний ліс? Party0012
Найти все сообщения

Выразили согласие: Serpens
Serpens Не на форуме
Ветеран

RE: 4-х полосна відкрита, рупорна, система з зактивним D підсиленням. / 16-06-2019 23:04
О, ты почти прав - ты можешь получить почти любой звук. Кроме того, который даст акустика на топовых динамиках.
Можно зарядить Фольксваген до уровня Ламборгини - по мощности, скорости, управляемости, отделке. Но Фольксваген при этом останется Фольксвагеном, и не больше.
А так мне понятно, какие косяки в звуке ты "равняешь" кабелями Вадимыча, например, юсбишным ГСом. Только продолжение моих мыслей тебе может не понравиться Улыбка

Найти все сообщения

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 2 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS