Tidal vs Qobuz
|
Автор |
Сообщение |
Выразили согласие: | |
|
bylujnik
Ветеран
|
RE: Tidal vs Qobuz / 25-12-2022 11:16
(24-12-2022 18:59)bigun02 писал(а):
Слухаю Кобус ,цікава думка тих хто порівнював якість в форматі сд на Тідалі і Кобусі.
Ред бук мені більше подобається на Кобузі, ніж в Тідал. HiRes в Кобузі можна даунсемплити до ред бука - і навіть так мені звук в Кобузі більше подобається. А ще залежить, яке саме видання альбому доступне для стріму - тут вже сильно залежить від репертуару, який слухати, шось є в Тідал, шось є в Кобузі, шось є і там, і там, то вже можна обирати «первопресне» видання альбому Також впливає плеєр, яким це все програвати. Я пробував і Audirvana, і Mosaic від dCS, але зупинився на roon. В мене roon core була на mac mini, а енд поінт в dCS, пробував щоб енд поінт був в мак міні - так менше сподобалось.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
serapion1984
Ветеран
|
RE: Tidal vs Qobuz / 26-12-2022 22:14
(26-12-2022 22:02)Тибетский Ламер писал(а): serapion1984, Сергію! Про патч-корди ні слова!!
Артуре, не вбивай інтригу!!)) Дуже прошу ні слова, особливо про Кардас. А то приде Артшоп і нам буде неперелевки
(26-12-2022 17:04)rotla писал(а): Не впливає
Як досліджували, які ставили експерименти особисто? Які свічі удіфільскі слухали?
Підозрюю що ніякі. Тому Ви уяви не маєте про що пишете та говорите!!!
(26-12-2022 21:03)ВА67 писал(а): А напряму, від роутера до стримера не пробували, коротким кабелем? Чи у вас кілька приборів підключено?
Дякую за слушне запитання та за коректну поведінку на форумі, приємно. Телевізор, NAS, стрімер. І це, нажаль, на відстані 15 метрового пач корду. В мене з роутера до кожної кімнати іде 8 жильна вита пара під ethernet розетку.
(26-12-2022 16:42)Vasiles писал(а): 1+0 це образно. Так хтож всеж правий? До поки 1+0 залишається образним для тебе. І ти віріш що цифрова інформація може спотворитися завдяки модему, роутеру, пачкордам, якості провайдера то ти, Василій, в корні не правий. "Ссорі але це правда!"
Ти безперечно "почув дзвін" і це дуже круто, респект. Але так і не зрозумів "де він".
Особливо що стосується спілкування, то бери уроки в лисого. Він номер 1 поки що.
Підпис на стадії переродження..
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 2 Гость(ей)
|
|