Tidal vs Qobuz
|
Автор |
Сообщение |
Тибетский Ламер
Ветеран
|
RE: Tidal vs Qobuz / 28-12-2022 17:23
(28-12-2022 16:30)Vasiles писал(а): Але що теоретик, мені практику може сказати ? Василю... як практика, я вас попросив провести певні маніпуляції із вимкненням дротів. Ви вже реалізували то на практиці, чи за дописами на форумі ніколи?
Цитата:Артуре друже мій, я сусликів бачу наскрізь Я вас прошу, будьте з цим обережні. Уявні ховрашки (на кацапській суслік), дуже небезпечні.
Клею дурня. Якісно, професійно, недорого. У святкові та вихідні дні - знижки!
Я люблю свою Батьківщину, і пишаюсь країною, в якій живу!!!
Russian warship, fuck off
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Vasiles
Ветеран
|
RE: Tidal vs Qobuz / 28-12-2022 18:07
(28-12-2022 17:23)Тибетский Ламер писал(а): Ви вже реалізували то на практиці, чи за дописами на форумі ніколи?
(на кацапській суслік), дуже небезпечні. Ні, ще не зробив, свята, родина вся зібралася. А пишу з роботи
Так не треба приводити дурні приклади зі сусликами/ховрахами, а потім мене пушити
(28-12-2022 17:31)zick писал(а): Так лучше, не разбираться. Тому в мене Netgear за 250.
Працює, як ховрах риє нору, 1м за 10хв
(Отредактировал 28-12-2022 в 18:09 Vasiles.)
Все пізнається в порівнянні !
Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
|
|
|
|
|
Тибетский Ламер
Ветеран
|
RE: Tidal vs Qobuz / 28-12-2022 19:25
(28-12-2022 18:07)Vasiles писал(а): Так не треба приводити дурні приклади зі сусликами/ховрахами, а потім мене пушити
Василю... Вам що Pushing, що Pulling - все єдино. А всі ваші уявні гризуни - миші, ховрахи і т.п. - тільки у вашій уяві. Поки що. До того часу, поки ви не спробуєте в системі якогось знайомого, реалізувати те що ви розповідайте тут. І тільки тоді, коли і ви і ваш знайомий прийдете до згоди, що ваш "рецепт" дав такий самий високий (на вашу нинішню думку) результат, тільки тоді ви можете вважати себе практиком.
А так.... поки що ви не чарівник, а тільки вчитеся©. Власне як і я. Як і більшість тут.
|
|
|
|
Vasiles
Ветеран
|
RE: Tidal vs Qobuz / 28-12-2022 20:06
(28-12-2022 19:25)Тибетский Ламер писал(а): поки що ви не чарівник, а тільки вчитеся©. Власне як і я. Як і більшість тут. А для чого я свій досвід тут описав ? Правильно, щоб поділитися тим, що приносить реальний результат в покращенні звуку із зовнішніх сервісів, типу Кобуз/Тідал.
Я перепробував багато патчів, від ноунейм, до Хеймдейл. І тільки Хеймдейл, дав той результат, який мене задовільнив. Можна звичайно ще пробувати Валхалу, але хтож мені дасть стільки грошей ?
Живлення: теж пробував від к етайчатини за біля сотні, до дійсно хорошого ifi.
Ну і звичайно кілька різних Модемів/Роутерів, поки не досягнув того результату з Netgear що сьогодні.
Так хто заважає, Вам особисто, попробувати те що в мене дало результат, але без шпильок у вигляді "сікретів про патчі" якось не серйозно
Вперед! Бо я вже впереді!
З.І. яж написав, ховрахів бачу наскрізь
(Отредактировал 28-12-2022 в 20:08 Vasiles.)
|
|
|
|
|
Тибетский Ламер
Ветеран
|
RE: Tidal vs Qobuz / 28-12-2022 20:39
Vasiles, Василию... в мене немає стільки наснаги, щоб щодня з вами сперечатись. Та, власне, і бажання також. Вам не тільки я, а й інші форумчани, намагаються пояснити, що ваш "досвід" - це абсолютно приватний випадок. Він не є статистикою, чи рецептом, тобто чимось таким, що могли б застосувати всі, і отримати гарантований результат. Однак ви зараз знову заведете своє бла-бла-бла, про " абсолютнонемаєтеуяви", і знову по новому колу. Дякую, але мені це не цікаво.
В мене в гостях був Сергій Serapion1984, і проведений по ходу справи експеримент продемонстрував, що "все дуже неоднозначно". Але ні він ні я не намагаємося довести оточуючим, що це "абсолютна форма існування".
Можу ще навести приклад - кілька чоловік придбали роутер такого ж виробника як в мене і відзначили, що стало краще. А раніше, ще я проводив експеримент з дорогим Лінксісом, і мене не вразило ні разу...
А ще в моїй системі імпульсні блоки живлення ведуть себе набагато краще, ніж доволі дорогі лінійні....
А ще в моїй системі лампові пристрої не приживаються від слова зовсім...
То мені на ваш приклад всім на форумі розповідати, що вони уяви не мають?
Василю.. скільки б ви не носились зі своїм Хеймдалом, коаксіальним провайдером і тому подібним, все це залишиться вашим приватним досвідом.
Тому, Василю... ви абсолютно не маєте уяви про те, що кожен тут має свою уяву про звук, стрімінг, та інше.
Бажаю вам "відкриттів чудних", а я вже, якщо чесно трохи втомився від ваших одноманітних мантр.
|
|
|
|
|
ВА67
Старожил
|
RE: Tidal vs Qobuz / 28-12-2022 21:25
(28-12-2022 16:30)Vasiles писал(а): Василю, коли в мене була перша "аудіосистема" ти ще ходив пішки під столом і казав на гівно - Gogo
Ні про свіч і довжину патча, власне ти нічого не розумієш. І це ти чітко тут заявив. Чергова спроба поговорити нормально не вдалася.
(28-12-2022 20:06)Vasiles писал(а): А для чого я свій досвід тут описав
Не викидай слова з тексту.
Який досвід, коли ти! не знаєш про інтернет, яким чином його доставляють. Ну і про вік, ти даремно, він у мене в профілі. Твого нема.
Про світч, я чекаю аргументованої відповіді, а не психічних випадів.
Мені здається, образ з мого боку ще не було
(Отредактировал 28-12-2022 в 21:43 ВА67.)
|
|
|
|
|
|
Vasiles
Ветеран
|
RE: Tidal vs Qobuz / 29-12-2022 04:20
(28-12-2022 20:39)Тибетский Ламер писал(а): [quote][quote]-- "досвід" - це абсолютно приватний випадок. .
-- роутер такого ж виробника як в мене і відзначили, що стало краще. з дорогим Лінксісом, і мене не вразило ні разу...
---А ще в моїй системі імпульсні блоки живлення ведуть себе набагато краще, ніж доволі дорогі лінійні.... Коли імпульсники кращі за лінійники. Висновок один, лінійники неякісні, ось і результат, ось і "приватний досвід" . Смішно звичайно, так поставте якісні лінійники, тойже Фарад або ifi, а не кетайчатину, чи самопали. Напевно така сама ситуація і з дорогим роутом, щось накосячено.
Я ні з чим не ношуся, я кажу як працює на якісних компонентах стрім секція. Те що Ви кажете, це "приватний досвід" , який немає нічого спільного з правильною побудовою стрім секції. Звичайно розказати Вам нема про що.
На цьому можемо і завершити, якщо Ви не вимозі зрозуміти різницю між " приватним досвідом " і реальністю
З.І. Моя мова про те, що треба зробити, щоб зрівняти по якості звук зі стріму і СД.
У Вас цього на сьогодні, просто не може бути, не залежно від того, який у Вас провайдер. Умови не виконані.Неможливо на імпульсниках отримати якість СД, тут і до ворожки не ходи.
(Отредактировал 29-12-2022 в 04:28 Vasiles.)
|
|
|
|
|
|
|
alex23
Ветеран
|
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 4 Гость(ей)
|
|