High End у Мутника
|
Автор |
Сообщение |
Мутник
Ветеран
|
RE: High End у Мутника / 17-04-2016 15:51
(17-04-2016 13:35)JRA7 писал(а): Доброго дня!
Скажіть будь ласка , чи вдалось побороти вам недоліки кімнати, як відзначено у вибраних мною повідомленнях , тобто чи далі живете з ними ?
З пов., Ростислав. Ростиславе, тоді у далекому 2011му зазначені моїми відвідувачами недоліки дійсно здавалися недоліками кімнати, у тому числі і мені самому так здавалося. Але час, практика і досвід довів, що це було помилкове враження. Насправді, джерело проблем із басом лежало зовсім в іншій площині - а саме у компонентах системи. З тих пір у системі відбулося багато малих і великих змін і недоліки, які існували у 2011 давно зникли. Нині теж існують недоліки—а де ж ви бачили ідеальну систему—але сьогоднішні недоліки... вони зовсім іншого рівня і гатунку. Нині йдеться про тонкощі високого рівня, а не фундаментальні проблеми із басом.
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
|
|
JRA7
Ветеран
|
RE: High End у Мутника / 18-04-2016 08:59
(17-04-2016 17:56)Мутник писал(а): Ні, не кабель... Коли місце Reference 5 зайняв мій нинішній попередній підсилювач і—що дуже важливо—завершився його прогрів (2300 годин), гудіння басу геть зникло. Його не було майже 2 роки, а потім знову повернулося. Але тут вже причина була зовсім в іншому - конденсатори Nichikon, що потекли. Що було далі ви вже знаєте: почався тюнінг мого нинішнього попереднього підсилювача. Такі справи...
P.S. Ось чому мені, часом, здається було б краще закрити цю тему і відкрити нову - з актуальною і оновленою інформацією. Бо з кінця 2010 року, коли тему було розпочато, втекло так багато води і відбулося так багато змін, що згадувати про ті далекі часи якось дивно і нецікаво... Дякую! Реально цінна інфа, бо з тим підгуджуванням в складних приміщеннях не так просто виявити його джерело .
|
|
|
|
|
Мутник
Ветеран
|
|
|
|
Выразили согласие: | hi-fi , oleg2566 , cosmos , doom , etlik , thy , Sound-YP , Сергей Юрич , LionArt , VladimirNB , alexsandr , Пионер , quadrokot , PAlex |
|
|
Мутник
Ветеран
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
petr.solo1223
Специалист
|
|
|
|
Мутник
Ветеран
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 3 Гость(ей)
|
|