Твердотельные цифровые плеера
|
Автор |
Сообщение |
Uncle Bob
Ветеран
|
Re: твердотельные цифровые плеера / 27-10-2009 23:58
(27-10-2009 23:44)Alexka link писал(а):[quote author=mirek link=topic=13876.msg281616#msg281616 date=1256675245]
[quote author=Uncle Bob link=topic=13876.msg281599#msg281599 date=1256674281]
и девайс тоже не без придури
тем более, что
1. поддержки FLAC (обещанной) пока нет
2. неизвестно когда будет
3. *.cue файлы не понимает
и т.д и т.п.
для кино - нормально и только Які ж не без придурі... Та, з FLAC`ом, дійсно, вони щось поламали бо в 110-му працював і, наскільки я зрозумів з форумів, CUE теж (зараз вже не можу то посилання знайти). Але ж і софт для 200-го ще з бета не виліз, то поремонтують обов`язково. А CUE, якщо і не дороблять, то не проблема бо ріжеться все на треки без проблем. Не сперечаюся, що там ще бліх багато знайти можна, але я просто зрадів, що є можливість нормальної автономної роботи. Наразі пристроїв такого роду із хоча б мінімально функціональним вбудованим дисплеєм не зустрічав. Якщо бачили, то підкажіть, будь ласка.
[/quote]
Тот танк что я купил понимает flac но не CUE, а они все +- одинаковые. В принципе то можно надеяться что баги решатся прошивкой, но сомневаюсь, этот плеер сделан для кино, вряд-ли производители будут морочиться. Вообще с аналога звук вроде не противный, надо будет попробовать подключить его к ЦАПу и сравнить с чем нибудь приличным...
[/quote]
Алексей, звук там для кино и только, если говорить о хорошем звуке, как ты это себе представляешь, то скажу что его там нет, и производитель (производители) этого (и ему подобных) девайсов не заморачивались по этому поводу вообще
хотя кто может запретить самому все это попробовать? результат известен и время напрасно потратишь
Слова - лакмусовая бумажка, определяющая тип разума<br />анекдот от трагедии отличается лишь точкой зрения
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Михайло
HI-FI GURU
|
|
|
|
|
Снусмумрик
Ветеран
|
|
|
|
|
mirek
Ветеран
|
Re: твердотельные цифровые плеера / 27-10-2009 23:27
(27-10-2009 23:11)Uncle Bob link писал(а):[quote author=mvv link=topic=13876.msg281580#msg281580 date=1256671234]
Заманчивая весчица
Подробно http://www.hd-systems.com.ua/Popcorn_Hour_C-200.html и девайс тоже не без придури
тем более, что
и т.д и т.п.
для кино - нормально и только
[/quote]
Які ж не без придурі... Та, з FLAC`ом, дійсно, вони щось поламали бо в 110-му працював і, наскільки я зрозумів з форумів, CUE теж (зараз вже не можу то посилання знайти). Але ж і софт для 200-го ще з бета не виліз, то поремонтують обов`язково. А CUE, якщо і не дороблять, то не проблема бо ріжеться все на треки без проблем. Не сперечаюся, що там ще бліх багато знайти можна, але я просто зрадів, що є можливість нормальної автономної роботи. Наразі пристроїв такого роду із хоча б мінімально функціональним вбудованим дисплеєм не зустрічав. Якщо бачили, то підкажіть, будь ласка.
|
|
|
|
|
Alex Kay
Ветеран
|
Re: твердотельные цифровые плеера / 27-10-2009 23:44
(27-10-2009 23:27)mirek link писал(а):[quote author=Uncle Bob link=topic=13876.msg281599#msg281599 date=1256674281]
и девайс тоже не без придури
тем более, что
и т.д и т.п.
для кино - нормально и только Які ж не без придурі... Та, з FLAC`ом, дійсно, вони щось поламали бо в 110-му працював і, наскільки я зрозумів з форумів, CUE теж (зараз вже не можу то посилання знайти). Але ж і софт для 200-го ще з бета не виліз, то поремонтують обов`язково. А CUE, якщо і не дороблять, то не проблема бо ріжеться все на треки без проблем. Не сперечаюся, що там ще бліх багато знайти можна, але я просто зрадів, що є можливість нормальної автономної роботи. Наразі пристроїв такого роду із хоча б мінімально функціональним вбудованим дисплеєм не зустрічав. Якщо бачили, то підкажіть, будь ласка.
[/quote]
Тот танк что я купил понимает flac но не CUE, а они все +- одинаковые. В принципе то можно надеяться что баги решатся прошивкой, но сомневаюсь, этот плеер сделан для кино, вряд-ли производители будут морочиться. Вообще с аналога звук вроде не противный, надо будет попробовать подключить его к ЦАПу и сравнить с чем нибудь приличным...
|
|
|
|
|
mirek
Ветеран
|
Re: твердотельные цифровые плеера / 28-10-2009 00:15
Uncle Bob, підкажіть, будь ласка, там дійсно є суттєві проблеми зі звуком? Ви, ніби, маєте досвід користування цим залізом. Йдеться про їхній аналоговий вихід чи про цифровий коаксіальний? В чому саме косяки проявилися? І, якщо можна, на якій моделі і з яким ЦАП`ом і рештою системи? Я не проти за свої гроші трохи побути бета-тестером для місцевого ком`юніті і потім детально поділитися враженнями тут на форумі, але, якщо Ви вже маєте конкретний досвід і результати і можете ними поділитися, то я (і всі, хто дивиться в сторону подібних продуктів) просто буду дуже Вам вдячний за зекономлені 400 доларів.
P.S. А FLAC саме поремонтували:
http://www.networkedmediatank.com/showth...#pid275869
http://www.networkedmediatank.com/showth...p?tid=8159
dateline= писал(а):[C-200] Firmware 02-01-091022-19-POP-408 Beta 1 and previous Apps
Release date : 23 October 2009
Firmware version : 02-01-091022-19-POP-408-999
...
3. Video and Audio playback
- Added FLAC Stereo and Multichannel audio support
- known issue Stereo Flac will also output as Multichannel PCM
- Added FLAC Stereo and Multichannel audio support inside MKV
...
(Отредактировал 28-10-2009 в 00:20 mirek.)
|
|
|
|
|
|
Neprus
Ветеран
|
|
|
|
|
|
mvv
Старожил
|
|
|
|
|
|
mirek
Ветеран
|
Re: твердотельные цифровые плеера / 28-10-2009 11:08
Ну, як називати то, в принципі, приватна справа кожного. Може хтось собі наклеїть на нього шильдик з гордим іменем, наприклад, "Linn Lohness" і девайс зразу стане музикальним і твердотілим. Але це я так, жартую. А якщо серйозно, чого б це передача блочних даних (якщо ви розумієте, про що я говорю, http://en.wikipedia.org/wiki/Device_file...k_devices) до центрального процесора буде менш кошерною через USB ніж через ATA або SATA або шину SD карт (як у випадку того ж DENON DN-F300, з якого тема почалась)? В загальному, це, майже, та ж передача даних, що відбувалася, коли ви качали FLAC з Інтернету через тисячі кілометрів оптоволокна. Тобто інтерфейс передачі самих даних не має ніякого значення поки він взагалі справно функціонує і вистачає смуги пропускання. Інша справа сам процесор, його здатність правильно розкодовувати дані FLAC і правильно формувати S/PDIF сигнал. І прог. забезпечення щоб не втручалося у все це ніякими алгоритмами обробки і просто глюками. До цих речей і є найбільше питань, на які ніби-то знають відповідь деякі люди бо кажуть, що вже встигли оцінити плеєри з точни зору якісного звуку. Але знанням вони тим чомусь не спішать ділитися бо, напевне, вправлятися в риторико-езотериці цікавіше ніж написати два речення, що саме слухали, з чим порівнювали, і що саме не сподобалося.
|
|
|
|
|
Михайло
HI-FI GURU
|
|
|
|
|
mvv
Старожил
|
|
|
|
|
Uncle Bob
Ветеран
|
Re: твердотельные цифровые плеера / 28-10-2009 13:12
(28-10-2009 00:15)mirek link писал(а):Uncle Bob, підкажіть, будь ласка, там дійсно є суттєві проблеми зі звуком? Ви, ніби, маєте досвід користування цим залізом. Йдеться про їхній аналоговий вихід чи про цифровий коаксіальний? В чому саме косяки проявилися? І, якщо можна, на якій моделі і з яким ЦАП`ом і рештою системи? Я не проти за свої гроші трохи побути бета-тестером для місцевого ком`юніті і потім детально поділитися враженнями тут на форумі, але, якщо Ви вже маєте конкретний досвід і результати і можете ними поділитися, то я (і всі, хто дивиться в сторону подібних продуктів) просто буду дуже Вам вдячний за зекономлені 400 доларів.
P.S. А FLAC саме поремонтували:
http://www.networkedmediatank.com/showth...#pid275869
http://www.networkedmediatank.com/showth...p?tid=8159
Цитата:[C-200] Firmware 02-01-091022-19-POP-408 Beta 1 and previous Apps
Release date : 23 October 2009
Firmware version : 02-01-091022-19-POP-408-999
...
3. Video and Audio playback
- Added FLAC Stereo and Multichannel audio support
- known issue Stereo Flac will also output as Multichannel PCM
- Added FLAC Stereo and Multichannel audio support inside MKV
... уж простите, отвечать буду по-русски
дабы не вдаваться в разные тонкости - это как сравнивать DVD и CD плееры в одной ценовой группе. Сравнивал и аналоговый выход и цифровой (оптика и коаксиал) - одинаково посредственно
да и, собственно, чуда от коробки за 400 уёв ожидать? не встречалось пока... а вот кино посмотреть - вполне нормально
Слова - лакмусовая бумажка, определяющая тип разума<br />анекдот от трагедии отличается лишь точкой зрения
|
|
|
|
|
Neal
Ветеран
|
|
|
|
|
|
Uncle Bob
Ветеран
|
Re: твердотельные цифровые плеера / 28-10-2009 13:44
Jili@ имеет хороший цифровой выход
а сравнивать ее с аппаратами за 400 денег не доводилось, да и смысл какой?
чуть лучше, чуть хуже - нюансы в данном случае настолько непринципиальны
|
|
|
|
|
Neprus
Ветеран
|
|
|
|
|
Neprus
Ветеран
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 6 Гость(ей)
|
|