(26-03-2023 02:22)BlackBox писал(а): Против вторички ничего не имею, НО мне необходимо заменить 4 кабеля.
С какой целью заменить кабеля? Для того, чтобы "улучшить" звучание системы и получить значительный прирост в качестве и на это выделена сумма до 400 у.е. (4 кабеля до 100 у.е.), то наиболее рационально рассмотреть (на "вторичке" ) другие компоненты на замену имеющихся - усилителя Барк-У-001 и акустики Radiotehnika S-90
artshop, скажіть як аудиофіл меломану в чому різниця(звук) цього кабеля ляпіс від якогось такого що від побаченого в ви затримуєте подих? Чи ви дійсно в звуці це зразу відчуваєте, і чи відчує це простий смертний?Це я питаю чисто інтереса , без поганих міркувань
(26-03-2023 17:45)artshop писал(а): Не важко знайти купу AQ Ляпіс/Емеральд.
До $50.
... радив би звернути увагу...
Андрію, Ви відстали від сучасних цін на десятирiччя.
Audioquest Emerald зараз продається від $ 175 за 0.5 m before € 299 2.0m
Audioquest Lapis від $ 285 за 0.5 m before $ 660
Зауважте, усі ці кабелі - вже продані!
to moeller - так, рiзниця відчувається дуже помiтна помiж бюджетних Audioquest Quartz та Audioquest Ruby накористь останнього, а з топовим мiдним Emerald немае сенсу даже зрiвнюаати. Lapis- це срiбло, тобто рiзна Signature.
Однак Ви шанувальник касетних дек Akai (сухий, скляний звук) та Nakamichi (сильно забарвлений звук із підйомом ВЧ до +6db).
До Akai Gx добре підійдуть бюджетні кабелі MIT Cables, а до Nakamichi - щось бюджетне вiд Van den hul.
(26-03-2023 18:31)moeller писал(а): artshop, скажіть як аудиофіл меломану в чому різниця(звук) цього кабеля ляпіс від якогось такого що від побаченого в ви затримуєте подих? Чи ви дійсно в звуці це зразу відчуваєте, і чи відчує це простий смертний?Це я питаю чисто інтереса , без поганих міркувань
Гарне питання, але я користуюсь кабелями іншого рівня. От від них затьмарить дух навіть у глушмана!
Ті, на які я запропонував звернути увагу, вони гарні. От і все.
Ще краше AQ Diamond, Cheetach, Columbia. Останні два, то вже з DBS. Але трохи дорожчі, то я за них і не згадував...
Завистливые люди часто обсуждают то, чего не умеют, и критикуют тех, до уровня которых им никогда не дотянуться.
(...Ницше...)
Юніті , нічого проти не маю , що до Акай щодо до накамічі підійдуть бюджетні кабелі. Є правда досить проф кабелів , розпродавали б/в обладнання з студії , але всі вони xlr, є недешеві rca , три пари фурутех , одну ще метрову докупив , але я особливої уваги відносно кабелів не приділяю , кабель має бути просто хороший , а щоб він грав як дехто так говорить в це я не вірю . Був на виставках , давали на пробу в разі чого послухати кабеля за «кінські» гроші бо і кабель раз таким і був , брав також на обмін , і під час записів , нема там нічого такого щоб платити такі гроші .Якщо хтось відчуває різницю , можливо, кожному своє , в кожного свій слух
Артшоп , 50 років в аудіо ,то ви серйозний «Пєрєц»:
to moeller
Van den hul D 102 Hybrid є найпопулярнішим імпортним кабелем у Японії.
Причому закуповується він саме десятками кілометрів у бухтах японськими студiями звукозапису та ремастерингу. Є статистика, перегляньте будь ласка інтернет.
А японські кабелі Audiotechnica, Accuphase, Hitachi & Ortofon , які вироблялися японцями, вже не випускаються, нікому не потрібні, навіть у самій Японії і навіть у бюджетному побутовому секторі.
Робіть правильні висновки...
Юніті , van den hul , хороша продукція , є одна пара в другій системі , орієнтовно випуск 90-Х років, був в комплекті з підсилювачем котрий я в один час придбав.Цей що ви пропонуєте 102 гібрид популярний по відгукам , і в свою чергу може зацікавити автора теми, тим більше , що в заграничних продажах його вартість орієнтовно до 100$, в нас в Україні ціна за 1м 5300грн за 0.8 приблизно 4600, трохи більше в заложеному бюджеті ТС, але варто звернути увагу .
102-й може й популярний, але не кращий за NAME, хоть і дорожчий. А чому саме в Японії, мабуть що люблять яскравість в системі. В мене для порівняння є обидва, і я схиляюсь більш до THE NAME.