Провода Sound YP, впечатление.
Автор Сообщение
heco Не на форуме
Ветеран

RE: Провода Sound YP, впечатление. / 31-07-2014 12:23
(29-07-2014 08:06)apr.kobra писал(а):  Желаю Юра удачи ваших делах и начинаниях!!! Ждем появления в продаже новой линейки GOLD на пути к новым вершинам! Party0012
С уважением Вадим!
Вадим, тема серьезная - потрудитесь проверять свои опусы, на предмет разного рода "описок"!
(Отредактировал 31-07-2014 в 12:24 heco.)

C'est la vie !
やり手

Найти все сообщения

Выразили согласие: Comandante , ignatart , quadrokot , arturius , Тибетский Ламер
quadrokot Не на форуме
Старый Кукадос

RE: Провода Sound YP, впечатление. / 02-08-2014 20:19
Слухаю USB кабель. Порівняно з попередей серіей різниця помітна. Тембально багатіше, краСИВше. Скокійніше, але без втрати дінаміки. Те, що я дуже полюбляю. Scared0012
Інструменти стали ближче до слухача. Вкупі з новою прошивкою до PS audio - фантастика! Happy0065
(Отредактировал 02-08-2014 в 22:19 quadrokot.)

Вивчаю ноти.
Найти все сообщения

Выразили согласие: sergos , Sound-YP , doom , Тибетский Ламер , Андрей 2 , oleg2566 , apr.kobra , aqvadim
oleg2566 Не на форуме
Ветеран

RE: Провода Sound YP, впечатление. / 05-08-2014 14:30
Хочу трохи поділитися досвідом експлуатації та прогріву кабелів Sound-YP.
Сказати що срібло Юрія має свій неповторний звук, нічого не сказати і розмови про його кабелі з міді, або срібла із золотом, це пусті розмови, бо кожен матеріал має свій відтінок, свою передачу звуку.Party0012
Я б дуже здивувався, коли б Юрій до цього скотився.Embarrassed
Так, я використовував його срібні провідники в композиції з мідними, але в композиції, включаючи їх послідовно з міддю, експериментуючи з діаметром та довжиною срібного провідника, при чому, на «останньому сантиметрі» та вже в АС .
Я воно все впливає на звук? Впливає, та ще як.
Ці останні сантиметри нівелюють деяку жорсткість мідних провідників, їх може й невелику, але грубість, при цьому зберігаючи загальну макро динаміку, і тим часом, поліпшуючи мікро динаміку.
Тепер, що до прогріву.
Так, він бути повинен. Останній мій експеримент довів вже це до якоїсь логіки, можливо до фізичних або ізотеричних висновків.
Звісно, в процесі прогріву срібний провідник Юрія викидає різні звукові метаморфози, але це все пов`язано з постійною зміною електропровідності, в зв’язку з первинною, спеціальною обробкою провідника.
Тобто, у процесі прогріву формуються моно молекули срібла, звісно до якоїсь степені, на це потрібно вже мікроскопи та лазерні скальпелі по металу, а це все - ізотерика.
Тепер про сам процес прогріву.
Звісно, треба подавати звукові сигнали на провідник, але треба давати і паузи.
Неправильно прогрів виконувати постійно. Це нічого доброго не дасть, лише подовжить процес.
Матеріалу провідника треба дати час як на прогрів, та так сказати і на «охолодження», день, неділю.
Результат буде швидшим, але кабель повинен бути включений у систему.

Юра, бас став сухим, треба відкручувати взад.Happy0158Party0016
Найти все сообщения

Выразили согласие: Pilot18T , t.800 , sergos , Sound-YP , Андрей 2 , apr.kobra , etlik
Вадимыч Не на форуме
Ветеран

RE: Провода Sound YP, впечатление. / 07-08-2014 21:02
Класний пост, питань нема!
Але остання стрічка...
(05-08-2014 14:30)oleg2566 писал(а):  ...
Олег, бас не таранька, його неможливо пересушити Shocked апріорі!

Думай головой, слушай ушами!
Найти все сообщения

Выразили согласие: sergos , oleg2566
versum Не на форуме
Ветеран

RE: Провода Sound YP, впечатление. / 08-08-2014 00:38
(05-08-2014 14:30)oleg2566 писал(а):  Юра, бас став сухим, треба відкручувати взад.Happy0158Party0016
Стал сухим после чего?
Найти все сообщения

oleg2566 Не на форуме
Ветеран

RE: Провода Sound YP, впечатление. / 08-08-2014 09:13
(08-08-2014 00:38)versum писал(а):  
(05-08-2014 14:30)oleg2566 писал(а):  Юра, бас став сухим, треба відкручувати взад.Happy0158Party0016
Стал сухим после чего?
Після прогріву.

(07-08-2014 21:02)Вадимыч писал(а):  Класний пост, питань нема!
Але остання стрічка...
(05-08-2014 14:30)oleg2566 писал(а):  ...
Олег, бас не таранька, його неможливо пересушити Shocked апріорі!
Про це вже в моїй гілці.Улыбка
(Отредактировал 08-08-2014 в 09:15 oleg2566.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: Вадимыч
versum Не на форуме
Ветеран

RE: Провода Sound YP, впечатление. / 08-08-2014 09:48
(08-08-2014 09:13)oleg2566 писал(а):  
(08-08-2014 00:38)versum писал(а):  
Стал сухим после чего?
Після прогріву.
Спасибо.
Сколько времени прогревался?
Найти все сообщения

oleg2566 Не на форуме
Ветеран

RE: Провода Sound YP, впечатление. / 08-08-2014 11:57
Біля чотирьох неділь, але це ще не кінець.Улыбка
Найти все сообщения

versum Не на форуме
Ветеран

RE: Провода Sound YP, впечатление. / 08-08-2014 12:20
(08-08-2014 11:57)oleg2566 писал(а):  Біля чотирьох неділь, але це ще не кінець.Улыбка
Будем надеяться, что не "он" Улыбка
Найти все сообщения

Выразили согласие: oleg2566
oleg2566 Не на форуме
Ветеран

RE: Провода Sound YP, впечатление. / 08-08-2014 22:58
Так, тут дещо не завершено якось вийшло.Love0030

Хочу зробити невеличку преамбулу, та й де що розказати в стилі P.S. бо не всі знають мою систему, а ті хто знають – не знають чим закінчився мій останній експеримент.Biggrin
На всяк випадок напрямок на мою гілку:
http://hi-fidelity-forum.com/forum/threa...age-8.html

Знаю Юрія вже не перший рік і вдячний Кості що ми зустрілись в певний, важливий для мене період часу. Party0012 Маю мережевий та між блочний кабелі Юрія серії Reference.
Вже чималий період часу, використовую його провідники в своїх підсилювачах Neutrino та UV amp.
Це говорить за те що я знайомий з його продукцією та трохи знаю як її використовувати.

Тепер про експеримент. Cool
Всім нам хочеться щоб звук мав повітря та не мав різкість, щоб мав контрастність і не було «шипячих» викривлень, щоб бас був глибоким, але швидким і зрозумілим. Щоб сцена якось наближалась до наших очікувань та приємно було слухати.

В певний час на думку спало використати тернопільскі провідники в своїй АС, але не повністю міняти кабелі, а доповнити те що є. Мабуть не кожен може дозволити собі, придбати в наш час, три пари срібних кабелів, в мене шести смугове підсилення і активний фільтр.Embarrassed

А те що було – мідна моножила 2.5 кв.мм.
Воно начебто і грало, але в деяких моментах виникала різкість яка притаманна багатьом СЧ та ВЧ перетворювачем
ізодинамічного типу, і в більшій степені моїм Фостексам FT7RP.
Почав як раз з них. Маючи окремий СЧ/ВЧ блок, використав Юрині провідники діаметром 0,75 мм, для з'єднання акустичного кабелю з випромінювачем.
Вперше я почув яркий та красивий ВЧ діапазон без викривлень – чистий та прозорий.

Вже зрозуміло, що до такого ж виду я привів і свій СЧ випромінювач - планар від Eminent Technology, хоча… трохи погрався довжиною срібного провідника в зв`яку з невеликою втратою макро динаміки, тобто вкоротив.
В результаті моїх поневірянь вийшла доволі красива, приємна і інформативна серединка та високі.

Певний час, цей звук мені і моїм колегам дуже подобався, але настав період, коли я зрозумів, що по «аурі», мої Свени дещо дисонують з верхнім блоком. Відчувалась деяка грубість в вокалі в нижній середині, десь щось не стикувалось.
Звісно, шлях потрібно повторити, але… як не втратити той баланс коефіцієнта демпфування та як з`єднати «аури» .

Почав «грубо» і з грубими помилками, відрізавши кусок мідного провідника між двома НЧ динаміками Свенів, замінивши його сріблом, діаметром 1 мм.
Те що я почув, з однієї сторони було дуже красиво, «аури» з`єднались вокал «офігений», а бас – просто роздувся в незрозумілий, великий і «пукаючий» не зрозуміло що.
Прогрів, зрозуміло, де що виправив, та до того що я хотів було дуже далеко.

Поміркувавши, я зробив два висновки.
Перший. Категорично заборонив собі, при послідовному з`єднанні динаміків використовувати провідник меншого розрізу ніж живлячі. Цей провідник повинен бути найменшої довжини.
Сказати іншими словами, два чи більше динаміків в групі, повинні бути максимально зв’язані між собою.
Другий, я все таки це зробив. Вирахувавши опір срібного провідника конкретної довжини та розрізу, я видалив зі внутрішньої розводки відповідну кількість мідного дроту.

Сьогодні, випадково до мене зайшов на вогник мій брат Валентин.
Довго слухали, а я розумів, що в мене вийшло те, що я хотів… те, що я хотів.Biggrin

(Отредактировал 08-08-2014 в 23:10 oleg2566.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: sergos , Sound-YP , Вадимыч , Odessit67 , ap87 , etlik , Андрей 2 , professo
Sound-YP Не на форуме
Ветеран

RE: Провода Sound YP, впечатление. / 08-08-2014 23:27
Олег, дякую тобі за рітельний опис твоїх експериментів Love0030
Я радий що в розвитку своєї системи ти добрався до таких тонкощив Happy0144
Я тільки уточню твою останю доробку.
Тоб то, коли ти поставив срібло між двох НЧ головок, то не зміг отримати повної гармонії. Бо перший НЧ дін отримовав сигнал від мідного дроту, а другий від срібного. А коли ти їх з'єднав миж собою мідною моножилою, а срібну поставив на вхід "+" першого НЧ, то все стало на свої мізця.
Так?
(Отредактировал 08-08-2014 в 23:28 Sound-YP.)

Знание-сила! Но какой прок от знания вещей, если эти вещи бесполезны?
Найти все сообщения

Выразили согласие: oleg2566 , Андрей 2
oleg2566 Не на форуме
Ветеран

RE: Провода Sound YP, впечатление. / 08-08-2014 23:36
Так, це я опустив.
Це вже дуже тонкі тонкощі,Улыбка, може я помилився.Улыбка
Але грає дуже гарно.Happy0158
(Отредактировал 08-08-2014 в 23:40 oleg2566.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: Вадимыч , Sound-YP , etlik , Андрей 2
Sound-YP Не на форуме
Ветеран

RE: Провода Sound YP, впечатление. / 08-08-2014 23:40
(08-08-2014 23:36)oleg2566 писал(а):  Так, це я опустив.
Це вже дуже тонкі тонкощі,Улыбка, може я помилився.
Але грає дуже гарно.
Це головне Улыбка
(Отредактировал 08-08-2014 в 23:41 Sound-YP.)

Знание-сила! Но какой прок от знания вещей, если эти вещи бесполезны?
Найти все сообщения

Выразили согласие: oleg2566 , Вадимыч , ap87 , etlik , Андрей 2
oleg2566 Не на форуме
Ветеран

RE: Провода Sound YP, впечатление. / 08-08-2014 23:45
Від срібної срібломанії з Тернополю час вже не спасеParty0012
Хоча............
(Отредактировал 08-08-2014 в 23:47 oleg2566.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: Sound-YP , Андрей 2 , Вадимыч
doom Не на форуме
Специалист

RE: Провода Sound YP, впечатление. / 23-08-2014 20:00
(29-07-2014 15:02)doom писал(а):  Получил вчера свой балансный межблок!!Happy0158
Сразу бросилось в глаза-это невероятнейшее качество изготовления этого кабеля!!
Первое впечатление-это великолепные высокие,и великолепный вокал.
Патришия Барбер реально стоит рядом,когда поёт.Так и хочется подержать её за мандуAshamed0002Невероятная сцена и эшелонирование!Великолепная голо графичность и микро динамика.Happy0158
Пока одна претензия-это чуток затянутый и рыхлый бас.Но кабель не гретый и холодный,и как бы изначально я был готов к этому.
Но первое впечатление-Юра,ты сотворил очередное чудо!!Love0030
В принципе,можно подвести некоторые ИТОГИ!!Ashamed0002
Ох, и морока прогревать такие моножилы,да ещё и с золотом.Одного электричества уйдёт немеряно!!ШюткаBiggrin
Первый этап прогрева показал невероятнейший и вкусный бас...Но полное отсутствие середины,и ВОЗДУХА!!Звук скукожился и закрепостился полностью..Я плакаль!!Cry
Второй этап прогрева.Появился воздух,но пропали полностью высокие частоты,и тот хрусталь в звуке,которыми так славятся Алмазные твитера на моих B&W 802d.
Бас стал аморфным и утробным.Такое впечатление,что стала заводится комната,но такое быть не может..(читаем про вишнёвую стенку,и басовые ловушки в мягкой мебели)
Третий этап прогрева.Звук стал фактурным и выпуклым.Улучшилась голографичность и сцена...Сцена заслуживает отдельного описания.ОНА просто НЕВЕРОЯТНА,и очень реалистична.Великолепная россыпь тарелочек,шикарная микродинамика.Услышал очень много всяких призвуков..Shocked
Но самое главное-это ЕГО величество бас!!Love0030
Бас шикарный и плотный.В меру упругий,но с маленьким жирком.Это то ,что ИМЕННО я и люблю.Люблю,что бы Бас был где то на грани,а не высушенный "поросячий хвостик"..
Я думаю,что скоро появиться описание четвёртого этапа.Кабель каждый день преподносит сюрпризы,и раскрывает реально новые горизонты!!
Продолжение следует....Happy0158

ПЕПЕЛ КЛААСА СТУЧИТ В МОЁ СЕРДЦЕ !!!!
Найти все сообщения

Выразили согласие: t.800 , oleg2566 , Sound-YP , Serpens , Вадимыч , aqvadim , etlik , Horn
versum Не на форуме
Ветеран

RE: Провода Sound YP, впечатление. / 23-08-2014 20:06
Сколько времени проходило между этапами?
Найти все сообщения

doom Не на форуме
Специалист

RE: Провода Sound YP, впечатление. / 23-08-2014 20:10
(23-08-2014 20:06)versum писал(а):  Сколько времени проходило между этапами?
Наверное лучше читать внимательно ветку,и не заходить на последнее сообщение..Не считал.Biggrin

Найти все сообщения

t.800 Не на форуме
Ветеран

RE: Провода Sound YP, впечатление. / 23-08-2014 20:11
Нужно иметь железобетонное терпение, чтоб пережить все эти этапы.Biggrin

WINNEN of LEREN
Найти все сообщения

doom Не на форуме
Специалист

RE: Провода Sound YP, впечатление. / 23-08-2014 20:21
(23-08-2014 20:11)t.800 писал(а):  Нужно иметь железобетонное терпение, чтоб пережить все эти этапы.Biggrin
Надо верить и ждать.Love0030И набрать побольше всякой НОВОЙ музыки,что бы по началу меньше заниматься анализом,а больше просто слушать.А на определённых этапах ставить до боли знакомые тестовые композиции,и......выслушивать изменения.Ну,так я делаю.Может у кого то по другому..ShockedShocked

Найти все сообщения

Выразили согласие: Андрей 2 , t.800 , oleg2566 , Sound-YP , aqvadim
alecm Не на форуме
Ветеран

RE: Провода Sound YP, впечатление. / 23-08-2014 22:05
(23-08-2014 20:00)doom писал(а):  Ох, и морока прогревать такие моножилы,да ещё и с золотом.Одного электричества уйдёт немеряно!!ШюткаBiggrin
+100, тоже с юсб, вторая неделя идет... а дно все еще не видноMad0228
Найти все сообщения

Выразили согласие: oleg2566 , Sound-YP , doom

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 12 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS