Межблочные кабеля до 100$, есть ли хорошие?
|
Автор |
Сообщение |
Выразили согласие: | |
|
|
artshop
Ветеран
|
RE: Межблочные кабеля до 100$, есть ли хорошие? / 30-03-2023 16:09
На відміну від Вадима, я спираюсь тіки на власний досвід, та вуха.
Різних тлумачень/дописів у неті знайти легко!
... але...
Неприборкана зайва аналітичність, то дійсно велике питання!
То стосується Жаблів 43ХХ, Sopra JmLab, B&W 800, Carma, Marten, etc....
Багато саунду, багато питань!
Завистливые люди часто обсуждают то, чего не умеют, и критикуют тех, до уровня которых им никогда не дотянуться.
(...Ницше...)
|
|
|
|
Vasiles
Ветеран
|
RE: Межблочные кабеля до 100$, есть ли хорошие? / 30-03-2023 16:20
(30-03-2023 07:48)Cranium писал(а): --вы слушаете звуки своей системы и кабелей и оцениваете всё деньгами.
---Это заблуждение, музыка живёт в сбалансированных системах, с правильно подобранными компонентами и не обязательно дорогими. --Ви в цьому досить таки помиляєтесь і думаєте в міру свого розуміння, що таке звук для Вас особисто..
-- А з чого Ви зробили висновок, що в мене не збалансована система ? По яких критеріях Ви це оцінили.
Дорогі, це якісні компоненти, як правило.
(30-03-2023 09:47)ЛЮБИТЕЛЬ.. писал(а): --- вы сам себе постоянно противоречите. Только что сказал, что аналитичность для каждого начинается с своей ценовой категории,
--я уверен, что в слепом тесте вы не распознаете где какой кабель, . Я собі нічого не противоречу. Аналітичність на кабелях в сотню в "лабках" , це просто жарт
-Ви можите бути "впевнені" в будь чому, але це не означає що це відповідає дійсності.
І так кабель одного виробника ,які стоять в лінійці поряд я розпізнаю без проблем
(Отредактировал 30-03-2023 в 16:26 Vasiles.)
Все пізнається в порівнянні !
Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
|
|
|
|
|
artshop
Ветеран
|
RE: Межблочные кабеля до 100$, есть ли хорошие? / 30-03-2023 16:28
... помилка, Василю!
Як би навантажили Корни на AudioLab, чи Stemfoord, то порубали би свої Маки!
----
Вадиме, от і добалакались!
Я не звукореж! Я юзер хоум саунду!
Для мене, "высокое разрешение, детализация, атака, локализация, плотная сигнатура, расширенный диапазон (частотный, динамический) "...
Це все поєднується у термін - аналітичність!
(Отредактировал 30-03-2023 в 16:41 artshop.)
Завистливые люди часто обсуждают то, чего не умеют, и критикуют тех, до уровня которых им никогда не дотянуться.
(...Ницше...)
|
|
|
|
|
Cranium
Старожил
|
RE: Межблочные кабеля до 100$, есть ли хорошие? / 30-03-2023 16:59
(30-03-2023 16:20)Vasiles писал(а): -- А з чого Ви зробили висновок, що в мене не збалансована система ? По яких критеріях Ви це оцінили. Выводы с ваших же рассказов..у вас априори неправильная концепция построения системы. Видете ли, качественный бас появился только после того, как вы потратились на кабеля, а до этого что тогда было..? Кабелями можно только слегка "полирнуть" звук, а не "добыть" бас, или ещё там чего-то.
Да вы особо не заморачивайтесь, это всего лишь взгляд со стороны...каким образом вы добились своего звука мне побарабану, главное что вы это сделали.
(Отредактировал 30-03-2023 в 17:00 Cranium.)
Eli, Eli, Lamma Sabacthani?
|
|
|
|
|
zick
Ветеран
|
RE: Межблочные кабеля до 100$, есть ли хорошие? / 30-03-2023 17:18
(30-03-2023 16:28)artshop писал(а): Для мене, "высокое разрешение, детализация, атака, локализация, плотная сигнатура, расширенный диапазон (частотный, динамический) "...
Це все поєднується у термін - аналітичність! Нет, Андрей, это когда на системе с высоким разрешением сигналы слабого уровня имеют неестественно высокую амплитуду, в основном в СЧ-ВЧ спектре. Но кто против, чтобы считали не так, как звукорежи
Не вижу смысла.
|
|
|
|
|
Vasiles
Ветеран
|
RE: Межблочные кабеля до 100$, есть ли хорошие? / 30-03-2023 17:28
(30-03-2023 16:59)Cranium писал(а): Кабелями можно только слегка "полирнуть" звук, а не "добыть" бас, или ещё там чего-то. Так може поділитись своїм практичним досвідом ? З переліком що на що міняли і який був результат ?
Говорити, то кожен в змозі
(30-03-2023 17:07)artshop писал(а): Доволі часу знадобиться, щоб Василь зрозумів: Андрію, людина якій не вдалося досягнути налаштуванням звуку з Корнів і Мака, для мене не може бути авторитетом в аудіо.
Тому що мені це вдалось, Вам з Ваших слів ні
(30-03-2023 16:28)artshop писал(а): то порубали би свої Маки!
Андрію, в десяте повторюю, Ви ніколи не чув, як грає налаштований старий Мак.
Так що рубати, треба Вам
Нотуйте, поки я розказую
(Отредактировал 30-03-2023 в 17:33 Vasiles.)
|
|
|
|
|
|
Vasiles
Ветеран
|
RE: Межблочные кабеля до 100$, есть ли хорошие? / 30-03-2023 18:54
(30-03-2023 18:04)ЛЮБИТЕЛЬ.. писал(а): как вы узнал, что достиг "правильной настройки звука" Що таке "правильний звук" у Вашому розумінні ?
Я дізнався, що звук правильний з того, що по перше він мені почав подобатись
по друге, я маю можливість дуже багато слухати систем, які налаштовують реальні експерти і порівнювати з тим що в мене.
Як це відбувається у Вас ?
З.І. і ще раз повторюсь. Кабелі не для того щоб щось там "полірувати", це такий же потужний засіб як і самі компоненти, звичайно якщо вони певного рівня.
І яб би це комусь не подобалось, так звук починається коли система виходить на певний ціновий рівень. Халяви в цьому житті немає, все має свою вартість
Зрештою це моя думка, Ви можете думати так, як вигідно Вам
(30-03-2023 17:35)zick писал(а): Переборщите с серебром на ровном тракте высокого разрешения - будет вам аналитичность. Ось тому срібло не використовую, принаймні в звукових кабелях
(Отредактировал 30-03-2023 в 18:55 Vasiles.)
|
|
|
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 5 Гость(ей)
|
|